Vincent Slootmans, aangenaam! 

'Mijn hele carrière heb ik met hart en ziel voor diverse grote MKB en internationale bedrijven gewerkt. Als zelfstandig ondernemer blijf ik dat doen.
De uitspraak van Steve Jobs 'Do what you love' onderstreep ik dan ook van harte. Voor mezelf maar ook voor anderen. Oud collega's roemen mijn stimulerende stijl van leidinggeven, stabiliteit, doorzettingsvermogen en mijn open houding.'

Mijn specialiteit is het managen van professionele talenten in een ICT- of facilitaire omgeving. De meeste ervaring heb ik opgedaan bij dienstverlenende bedrijven in de ICT, van (inter)nationale hard- en softwareleveranciers tot en met project- en detacheringsorganisaties. Ik ben buitengewoon rationeel en analytisch ingesteld en kan daardoor processen goed ontleden en optimaliseren.

Samen schakelen is mijn natuur; ik heb oog voor de diversiteit van en het verschil in talent van mensen. En zie al snel of het talent van een individu voldoende aangesproken wordt en ook waar er behoefte is aan verdere ontwikkeling. Zeer bewust stuur ik aan op samenwerking binnen de teams. In stresssituaties ben ik in staat afstand te nemen en te komen met verrassende en aanvaadbare oplossingsrichtingen.

Waar ik warm voor loop? Organisaties aan het eind van een groeifase en die behoefte hebben aan consolidatie voordat zij een nieuwe groeifase in gaan. Organisaties waarbij efficiency en innovatie strategische pijlers zijn. Organisaties die staan voor een reorganisatie, er midden in zitten en waar afdelingen worden samengevoegd. Organisaties die worstelen met de invoering van 'het nieuwe werken' in operationele zin (de gevolgen voor management, huisvesting en ICT) tot en met software implementatietrajecten, die opgestart worden of onderweg zijn en waar de acceptatie aan de gebruikerskant moeizaam verloopt. 

Adres Beukenrode 71 A18 - 2105 MD - Heemstede
M +31 (0)6 48163345 T +31 (0)23 5286136

Samen schakelen
naar succes!